Voeding

Gezondheid is ons belangrijkste bezit. Om je gezondheid en de lichaamsfuncties in stand te houden en te optimaliseren is goede voeding één van de belangrijkste speerpunten. Ik kan je helpen bij het herstellen van verstoorde evenwichten in de werkingsmechanismen en organen van het lichaam.

Als orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur maak ik een plan van aanpak. Bestaande uit een op maat gemaakt voedingsprogramma of door jou te begeleiden in een van de mooie wetenschappelijk bewezen Fittergy programma’s: Sportvasten of de Vegan Flex .

Ik kan je helpen in het behoud van de gezondheid of het verbeteren van chronische aandoeningen van onder meer darmklachten, overgewicht, verhoogd cholesterol, milde hoge bloeddruk, stress en burn-out, voedselintoleranties, detoxificatie, metabool syndroom, hart- en vaatproblemen, huidproblemen, vermoeidheid, overgangs- of menstruatieklachten, vruchtbaarheid- en zwangerschap en voedingsadviezen ter preventie van botontkalking.

Ik probeer om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren om zo bepaalde ziekteprocessen te herstellen en/of te voorkomen. Hierdoor kunnen vrij snel resultaten geboekt worden.